PENTUJA?

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA SYKSYLLE 2024 :)

Pennut saavat elää luovutukseen asti perheemme keskellä, tottuen kaikkiin arjen askareisiin ja ääniin; lapsiperheen vilinään ja vilskeeseen sekä tietenkin perheemme muihin koiriin.

Pennut luovutetaan noin 8 viikon iässä rekisteröityinä, useasti madotettuina, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Eläinlääkäri laatii tarkastuksesta todistuksen, jonka pentu saa mukaansa. Pentujen uudet omistajat saavat kasvattajalta ystävyyden, yhteistyön ja avunannon lisäksi laajan informaatiopaketin, jonka ohjeilla on hyvä aloittaa yhteiselo pennun kanssa.

Pennut myydään lemmikeiksi rakastaviin, aktiivisiin ja huumorintajuisiin koteihin. Huumorintaju, aktiivinen elämäntapa ja iloinen reipas asenne ovat tärkeät ominaisuudet russelien kanssa eläessä ;)

Yleensä sijoitan pentueesta 1-2 pentua, joten etsin aina myös yhteistyökykyisiä sijoituskoteja. Sijoituskoteja etsinnässä sekä nartuille että uroksille. Sijoituskodilta toivon kokemusta koirista ja koiraharrastuksista; Russelikokemus, näyttelykokemus ja näyttelyinnostus katsotaan todellakin eduksi :)

Tavoitteenani on aina löytää jokaiselle pennulle juuri se oikea koti. Päätökset pentujen tulevista kodeista teen vasta hyvin lähellä luovutusikää. Usein päätökset sijoituspennuistakin teen vasta juuri ennen luovutusikää.

Toivon, että perheellä olisi tarkoituksena harrastaa jotakin uuden perheenjäsenensä kanssa, russeli kun rrrrrakastaa harrastaa ja puuhastella perheensä kanssa ihan mitä vain ...on se sitten mitä tahansa; vaikkapa retkeilyä, metsässä samoilua...!

Russeli tarvitsee kodin, jossa on positiivinen syke ja jossa sattuu ja tapahtuu :) Ihan pelkäksi sohvakaveriksi russeli ei ole sopiva rotu.

Kiinnostuitko Delijack's-russelista? Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi: leena.lantta@lh-delikaatti.fi